Μπορούμε να Ανακαινίσουμε το Ακίνητό σας

Σόλωνος 102, Κολωνάκι, Αθήνα 10680
Δευτέρα/Παρασκευή: 9:00 - 17:00

Ανακαίνιση Παραθύρων & Πορτών

Αλουμινένια Κουφώματα

Παράθυρα & Πόρτες από Αλουμίνιο, τα οφέλη

Όταν τα παράθυρά σας είναι παλιά και φθαρμένα, πρέπει να πληρώσετε περισσότερα χρήματα για τους λογαριασμούς σας. Τα παλιά παράθυρα που δεν ταιριάζουν καλά αφήνουν την ζέστη έξω από το σπίτι το χειμώνα και τον δροσερό αέρα το καλοκαίρι. Οι λογαριασμοί σας θα είναι πολύ περισσότεροι, καθώς πολύς αέρας που πληρώνετε για θέρμανση ή ψύξη θα καταλήξει να ξεφύγει από το σπίτι.

Όταν επενδύετε σε νέα παράθυρα, τα παράθυρα θα ταιριάζουν τέλεια στο σπίτι και θα υπάρχει αεροστεγής σφράγιση, ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για τη διαφυγή του αέρα. Τα παράθυρα θα είναι ενεργειακά, αποδοτικά και θα σας εξοικονομήσουν χρήματα επειδή οι λογαριασμοί σας δεν θα είναι τόσο υψηλοί. Το σπίτι σας θα είναι πιο ζεστό το χειμώνα και πιο δροσερό το καλοκαίρι όταν εγκαθιστάτε νέα παράθυρα.

 

  Μια υπέροχη ομάδα έτοιμη για εσάς

Δεν έχουμε μόνο πρόσβαση σε εργολάβους – αλλά μπορούμε επίσης να σας παραπέμψουμε σε αρχιτέκτονες, επαγγελματίες τεχνολόγους, σχεδιαστές εσωτερικών χώρων, ειδικούς σε κτίρια και πολλούς άλλους ειδικούς που μπορούν να σας βοηθήσουν.

Αίτημα Επικοινωνίας

    Θέλετε να ανακαινίσετε το ακίνητό σας? Καλέστε μας +30 211 418 4239